Во Кичево се падна голема Лото добивка од над половина милион евра

Вечерва се падна голема Лото добивка од 32.921.304 денари или над 500.000 евра на извлекувањето на среќните броеви на Канал 5 Телевизија.

Добитната комбинација е 2,10,11, 12,24, 36,37 , а лото ливчето било уплатено во објект „Детелинка“ во Кичево.

Треба да знаете
Последни објави