Хит видео како Ноле на четири години ги открива тајните во „белиот спорт“

Видео запис од првиот светски тениски рекет Новак Ѓоковиќ кој на четиригодишна возраст почнал со откривањето на тајните во „белиот спорт“ стана хит.

Популарниот Ноле од најмали нозе, на свои четири години покажувал талент за оваа игра, но и една друга многу важна карактеристика, дека е подготвен секојдневно да се откаже од детската слобода и да им се посвети на тренинзите.

Треба да знаете
Последни објави