Search

Во Србија евидентирани 73 новозаразени од коронавирусот

Во моментов во Србија се заразени 512 лица од кои во критична состојба се 14.

Во Србија досега починале 252 лица, а вкупниот број на регистрирани случаи е 12.175

Бројот на направени тестови е 197.789.

 

Треба да знаете
Последни објави