(Видео) Сугаревски: Реконструиран патот од Прилеп до Прилепско езеро

Реконструиран патот од Прилеп до Прилепско езеро

Во соработка со општина Прилеп и ЈП за државни патишта го реконструиравме патот од Прилеп до Прилепско езеро.
Инвестициите во инфраструктурата продолжуваат….

Фејсбук објава на министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски

https://www.facebook.com/SugareskiGoran/videos/508525463231781/

 

Треба да знаете
Последни објави