Search

Заев: Уште еден македонски блесок во Европа!

Заев: Уште еден македонски блесок во Европа!

Уште еден македонски блесок во Европа! Алал да ти е Вардаре, победуваш и обединуваш, радост си најголема за нашиот народ. Ве чекаме во Скопје!

Фејсбук статус на Премиерот Зоран Заев

Треба да знаете
Последни објави