Search

„Мама миа“ за вљубените на 14 февруари

Македонскиот народен театар ја кани публиката на 14 февруари, во 20 часот да го прослават заедно денот на вљубените, односно денот на виното, со претставата „Мама миа“ и легендарните хитови на АББА.

– Претставата е двигател на волшебната приказна за љубовта, смеата и пријателството, креирајќи незаборавен мјузикл. Големата актерска екипа, веселата атмосфера и експлозивните танчерски нумери заедно ја прават „Мама миа“!Загарантирано прекрасна помината вечер во МНТ, следат изненадувања…, велат од театарот.

Треба да знаете
Последни објави