Search

(Видео) Се урна мал авион врз куќи во Калифорнија

Мал авион се урна денеска во градчето Јорда Линда во Калифорнија, САД.

Според медиумите, авионот паднал врз две куќи кои се во пламен. Не е познато дали има загинати.

Авионот паднал во близина на локалното училиште и игралиште за голф.

https://twitter.com/i/status/1092184665379745793

Треба да знаете
Последни објави