Search

Мицкоски: Дали поради прислушуваните судии и обвинители Заев пред време ги погодуваше судските одлуки?

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во врска со скандалот за прислушувањето во Обвинителството вели дека вчера премиерот Заев истрчал да ја префрли одговорноста, што како што пишува тој во Фејсбук статусот, покажува дека си ја ишка мувата од капата.

-Клекнато и уценето обвинителство и судство. Пукања, убиства, криминалци на слобода, Македонија претворена во држава на криминалот, завиена со црнила, држава каде луѓето на власт уништуваат и сакаат да управуваат со нашите животи, пишува Мицкоски на Фејсбук.

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1116151388560319?__xts__%5B0%5D=68.ARCYqXFkmxmMTGSDHK3UOmf8NDpddhuEYjKPnhf7yJqNkE8zG6LC3p86ZVrwkUWM1t1Mmz6axsF_QsHfizpRl7OZCUOmh6VFJ8rasjKpKxjzzSiED7aBuuBg2bZsuzKUS0bSTeNbcYZFD_RIsCJ5MfrVsvGhfNIK3RpC4j7nTYTQ6iasjm_xILl03bCg4wE7zC6_WS4cjLGqyBVyVvayv0xit0MGcwDOn3D92DoFKfqaNlLhvdjxasqxeNfAbgZdOCWHrgYDNB4aXd2rip2pilKXj3RhTfGqKAdLxy8QhLqcEXoCJkoc0yQLPADLV8Idv2Alv_ct89wiSBxtQ2n3cA&__tn__=-R

Треба да знаете
Последни објави