Никој не знае што сакаше тој да направи – Се надеваме дека е жив!

Никој не знае што сакаше тој да направи – Се надеваме дека е жив!

Неверојатно видео. Момчево никој не знае што сакаше да направи.

Единствено нешто е што се надеваме дека тој е жив!

Погледнете го видеото кое стана вирален хит на интернет.

Треба да знаете
Последни објави