Search

Го осудувале дека со ќерката живее во приколка, но никој не знае каква е внатрешноста

Го осудувале дека со ќерката живее во приколка, но никој не знае каква е внатрешноста

Џордан Мензел направил мал рај во камп-приколка каде живее со ќерката. Приколката е долга околу 10 метри и стара околу 40 години.

Иако сите го осудувале поради начинот на живот, сепак, никој не можел да остане рамнодушен на внатрешноста на приколката.

Тој од неа ги исфрлил сите стари работи и ставил целосно нови, а во продолжение погледнете како изгледа:

Треба да знаете
Последни објави