Search

Голем протест на Анима Мунди за „Правда за животните“

„Правда за животните“ бараат стотина граѓани кои во организација на „Анима Мунди“ протестираат и од  властите бараат  подобар третман за кучињата скитници и остаатите бедомни животни.

Протестантите со пароли и транспраренти се движат од пред Собранието на РМ, кон Владата и кон Град Скопје за да го изразат  својот револт од односон кон животните.

Треба да знаете
Последни објави