Search

Монструмот Марко не се самоубил туку бил убиен во затвор?

Монструмот Марко не се самоубил туку бил убиен во затвор?

Адвокатот на монструмот од Србија кој си ја задави сопругата пред четири годишниот син, па го уби и него, Марко Николиќ, вели дека смртта е ставена под лупа, бидејќи новите докази укажуваат на тоа дека се работи за убиство, а не самоубиство.

Се сметаше дека на 30. декември тој си го пресече гркланот со парче стакло во тоалетот во затворот, но новите сознанија говорат дека монструмот кој ја згрози Србија можеби бил убиен.

На еден пријател пред смртта Николиќ му се жалел дека ќе го убијат.

Засега не се познати повеќе детали.

Треба да знаете
Последни објави