April 8, 2020 13:40
Магазин

10 славни личности за кои не знаевте дека се роднини

Низ Холивуд роднинските врски не е ништо ново.Знаевте ли дека Кејт Хадсон е ќерка на Голди Хоун? А, сте слушнале ли дека Џулија Робертс ѝ е тетка на младата актерка Ема Робертс? Погледнете го видеото и дознајте нешто повеќе славните роднински врски.