Македонија

Со новата лабораторија за два часа ќе се знае дали мазутот го труе воздухот

Министерот за економија Крешник Бектеши, директорката на Бирото за метрологија, Мерита Мустафаи и в.д. директорката на Државниот пазарен инспекторат, Анета Симеска Димоска денеска ја промовираа новата лабараторија за испитување на квалитетот во рамки на Бирото за Метрологија.
Како што истакна министерот за економија Крешник Бектеши, оваа нова лабараторија е опремена со автоматизирана опрема со седум мерни инструменти и екипирана е со стручен кадар обучен за тестирање на повеќе од 10 параметри на мазутот. Опремувањето чини 24 милиони денари, а резултатите од анализите ќе се добиваат во кус временски период и во промет ќе се пуштаат само горива со проверен квалитет.

anime websites. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

watch anime dub Naruto (Uncropped) (Dub)

anime online Seirei Gensouki: Spirit Chronicles

anime websites Black Clover

Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time

ANIMEFLIX DARLING in the FRANXX (Dub)