November 24, 2020 01:19
Македонија

Ќерките на Антонио Милошоски тргнаа во градинка

Почнуваме во градинка. За почеток насмеани. Дариа и Михаела во градинката “Гонџа” (Карпош), заедно со другарките ќе ги учат првите букви, песнички, но и тоа дека треба да го почитуваат авторитетот на учитеlките. Со среќа куклички!“ – напиша Антонио Милошоски на фејсбук покрај фотографијата од своите ќеркички.