October 28, 2020 17:48
Магазин

Ќерката на Анџелина и Бред го промени името во Џон, се подготвува за промена на полот

Ќерката на Анџелина Џоли која ја доби во бракот со Бред Пит, Шајло, како што пишуваат светските медиуми го променила името и сега се вика Џон.

Во февруари оваа година Шајло и официјално на стана Џон на хартија, а според странските медиуми, а се подготвува и за операција на промена на полот, иако за тоа не постои официјална потврда.

– Таа сака да биде машко, па и ја скративме косата. Исто така сака да носи машка облека и мисли дека е една од браќата – велеше претходно Анџелина, која во целост ја поддржува во таквата одлука од самиот почеток.