December 9, 2022 13:50
Скопје

ЈСП: Жичницата одреден период од денот нема да работи

ЈСП информира дека денеска жичницата нема да работи до 14:30 часот.

Времениот прекин на функционирање на објектот ќе биде поради изведување на планирани активности во електро-дистрибутивната мрежа во реонот на Средно Водно.

Според ЈСП, автобуската линија „25“(Транспортен центар – Средно Водно) ќе има изменет возен ред од вообичаениот, односно ќе сообраќа во следниве термини.

Транспортен центар: 8 ч, 9:40 ч, 11:20 ч, 13:20 ч, 15:20 ч и 17:20 ч.

Средно Водно: 8:40 ч, 10:40 ч, 12:40 ч, 14:40 ч, 16:40 ч и 18:40 ч.