Скопје

ЈСП: Времен прекин на услугата за плаќање билет со мобилен телефон

Од ЈСП Скопје, информираа дека утре, вторник (11.01.2022 год) од 22 часот, нема да функционира опцијата за плаќање билет во јавен превоз со мобилен телефон (валидација преку бројот 185).

Прекинот на оваа услуга, ќе биде од времен карактер, поради надградба на системот за електронска наплата.

Од среда (12.01.2022 год), опцијата за плаќање со мобилен телефон ќе биде достапна, информираат од таму.

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Banished from the Hero’s Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside Episode 13

AniWatch Attack on Titan (Dub) Episode 23

Attack on Titan Season 3 Part 2

Dragon Ball (Dub) Episode 145

anime sites My Hero Academia Season 5 (Dub)

tải go88