Скопје

ЈП Лајка утре организира ОТВОРЕН ДЕН

Поради големиот интерес и желба на граѓаните да волонтираат и да се дружат со кучињата коишто се згрижени во прифатилиштето за бездомни кучиња, ЈП Лајка организира ОТВОРЕН ДЕН, утре( сабота 14.05.2022год) од 11:00 до 15:00 часот.
На овој отворен ден пријавените волонтери ќе имаат можност во паркот на милениците да се дружат, односно да играат, хранат, бањаат и да ги чешлаат кучињата од Лајка.

Воедно, ЈП Лајка ги поканува и оние граѓани што планираат или размислуваат да вдомат куче својот миленик да го изберат од нивното прифатилиште.
На отворениот ден посетителите и потенцијални вдомувачи на куче ќе имаат можност да се запознаат подобро со кучињата за кои се заинтересирани и да ги добијат сите детални информации и одговори на нивните прашања.

Од ЈП Лајка најавуваат дека отворените денови планираат да ги организираат еднаш во текот на секој месец, со цел да ги доближат граѓаните до нивната работа, а истовремено да ги поттикнат сите оние што сакаат да вдомат бездомно куче.

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

anime sites Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

animeheaven es My Hero Academia Season 3 (Dub)

watch animes Death Note (Dub)

Boruto: Naruto Next Generations

free anime The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub]