October 22, 2021 08:52
Скопје

ЈП Лајка: Пријавете бездомни кучиња

ЈП „Лајка“ ги информира граѓаните дека поради технички проблеми маил адресата [email protected] е вон функција. Граѓаните кои сакаат да пријават повредено куче, напад од куче, бездомно куче без ушна маркица и слично истите треба да ги пријават на следниов маил: [email protected].

ЈП „Лајка“ ќе излезе на терен по пријава доколку истата е целосно пополнета. Пријавите кои се без фотографии, точна локација и општина, како и без име и презиме на пријавителот, ќе се смета за непотполна и по истата нема да се постапи.

Доколу сакате да пријавите KАСНУВАЊЕ од куче потребно е на мејлот [email protected]да се приложи медицинска документација, како извештај со потпис и печат од специјалист не подоцна од 24 часа од каснувањето.

AniWatch Watch anime online in high quality with english Subbed & Dubbed

ANIMEFLIX Watch anime online, English anime online HD

AnimeKisa: True Tears: Raigomaru to Jibeta no Monogatari anime episode Full online free at https://animekisa.in anime websites

4Anime Watch english anime Online in HD for FREE

Camp-fire: https://camp-fire.jp/profile/gogoanimelol

Blogger: https://www.blogger.com/profile/00230500517765771050