November 27, 2021 02:52
Скопје

ЈП Лајка ги исполни барањата на активистите

Согласно извештајот на работната група за следење на состојбата во работата на стационарот за хуман третман на уличните кучиња – Вардариште од 07.12.2017 година ја информираме јавноста дека СИТЕ барања за работа и инфраструктурни препораки од работната група се имплементирани во реконструираниот објект и во новото јавно претпријатие ЛАЈКА.

– Ветеринарна служба на одгледувалиште
– Професионален тим
– Тријажа
– 2 операциони сали по најсовремени стандарди 🏪Интензивна нега
– Соба за лекови

– Карантин
– Постоператива
– Вдомување

– Комплетно нови инсталации и систем за греење
– Видео надзор
– 24/7 чуварска служба

– Примена на програмата залови, стерилизирај и врати односно вдоми.

ANIMEFLIX: Triage X anime episode 10 online free at https://animeflix.nl my hero academia animeflix

Case Closed: Black History Episode Full

https://animepahe.cc dubbed anime

Superdimensional Romanesque Samy: Missing 99 Episode Full

Website https://aniwatch.pro: Watch The Morose Mononokean Ⅱ (Dub) aniwatch Episode 13 anime online