February 23, 2019 08:33
Општини

ЈП Водовод и канализација: Саниран уличниот дефект во Бутел

Екипите на ЈП Водовод и канализација- Скопје, пункт Бутел, го санираа уличниот дефект ф-200мм на ул.Бутелска (во близина на полициската станица Бутел), водоснабдувањето е нормализирано.

Related posts

СЛОВЕНЕЧКИ ИНВЕСТИТОРИ НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОРЈАНЧО МИЦЕВСКИ

24news

„Вистината за ДУИ“ – Таравари: Градежното земјиште го продале за смешни цени

24news

Крводарителска акција во Кисела Вода

Valentina