Македонија

Јовчески од средба со стопанствениците: Отворање на нови работни места и нови инвестиции гарантираат прогрес

Почитувани, 

Денес остваривме работна средба на иницијатива на локалната самоуправа на Општина Прилеп во соработка со регионалната стопанска комора којашто покажа навистина голема заинтересираност. Се уверивме за тековните проблеми со коишто се соочуваат секојдневно во доменот на нивното делување.

Перспективата на локалната самоуправа ја гледам во соработка и развој преку локалната економска соработка која би била голем прогрес како отворање на нови работни места и нови инвестиции. Се во интерес на граѓаните на општина Прилеп.

Ова прва ваква средба, но во иднина ќе се потрудам да премине во континуирано, почесто и секој месец да имаме средба во интерес на општината.

 

watch subbed anime. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Episode 10

4Anime Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai

free anime online 4Anime DARLING in the FRANXX (Dub)

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2

4 anime biz Hunter x Hunter (2011)

tải go88