January 25, 2022 06:39
Македонија

Јовески: Материјалите за ДНК утре ќе бидат предадени на бугарското обвинителство

Јавниот обвинител на Северна Македонија Александар Јовески изјави дека институтот за судска медицина обезбедил ДНК на роднините на жртвите и дека материјалите утре ќе бидат предадени на членовите на бугарското обвинителство и заедно со овие материјали ќе бидат предадени и документите кои обвинителството го обезбеди досега.

Утре (11 часот), во просториите на Јавното обвинителство на Република Северна Македонија,  Бисер Јорданов Михајлов, заменик окружен јавен обвинител на Окружното јавно обвинителство Перник и Младен Христов Петров, истражител во Националната истражна служба на Република Бугарија од Јавниот обвинител на Република Северна Македонија Љубомир Јовески ќе ги преземат материјалите поврзани со истрагата и со идентификацијата на жртвите во тешката автобуска несреќа во Република Бугарија.

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

4Anime Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Part 2

english dubbed anime Dragon Ball (Dub)

4anime One-Punch Man

Naruto: Shippuden

anime websites That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)