December 5, 2021 11:37
Македонија

Јовески: Има сознанија дека запалениот македонски автобус бил трет во конвојот од вкупно четири автобуси

Државниот јавен обвинител, Љубомир Јовески, вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека има сознанија дека запалениот македонски автобус бил трет во конвојот од вкупно четири автобуси.

Тој додава и дека има сознанија и за тоа дека бил последен во редот и истото со бугарските власти ќе биде утврдено.