January 17, 2019 12:40
Живот

Ја вратиле дома, бидејќи го користела пасошот како тоалетна хартија!

Ја вратиле дома, бидејќи го користела пасошот како тоалетна хартија!

На една 28-годишна девојка од Велика Британија и бил забранет влез во Тајланд бидејќи пред неколку години за време на една забава во пијана состојба скинала неколку страници од пасошот и ги употребила како тоалетна хартија.
Феј Вилсон на аеродромот ја придружувало обезбедување, откако на работниците на имиграционата служба во Бангког им објаснила како ги „загубила“ страниците од пасошот.
Девојката, која планирала да помине еден месец во тајланд, пред да замине во Австралија каде сакала да работи, била принудена да поднесе барање за итно издавање на пасош во Велика Британија, пишува Дејли Меил.

Related posts

Открил мрачни тајни од крузер: Сите спијат со сите, работиме 80 часа во неделата…

24news

Добро или лошо – Што навистина се случува кога ги „крцкаме“ прстите?

24news

Стјуардеса на себе го навлкла бесот на јавноста: Кога дознале што правела во авионот

24news