December 11, 2019 08:07
Магазин

Јапонски пензионер уапсен за „телефонски тероризам”

Пензионер од Јапонија бил уапсен за „телефонски тероризам”, откако 24.000 пати се јавил на бесплатната линија за препораки, жалби и пофалби на телефонскиот оператор КДДИ.
Официјалната причина за апсењето гласи: Измамничка опструкција на бизнисот.
Тој, имено сметал дека компанијата го нарушила договорот со него и настојувал да дојдат да му се извинат. Но, веднаш откако ќе кажел што го мачи, 71-годишниот старец ја спуштал слушалката.
Јапонија сè почесто се соочува со проблематично, нелогично или опасно однесување на повозрасното население.

Нови вести

Работа од соништата: Плата од 1.300 евра за спиење

Filip

Шарлиз Терон: Годинава ниту една жена режисер не е номинирана за Златен глобус

Igor

Пожарот во Нотр Дам најкоментиран настан на Твитер во 2019 година

Igor