February 23, 2019 08:29
Македонија

Јанкулоска нема да ја слуша пресудата за “мерцедесот”

Јанкулоска нема да ја слуша пресудата за “мерцедесот”

Јанкуловска на судијката Џенета Бектовиќ ѝ рече дека нема потреба да прави пауза на судењето за да ја чуе пресудата, зашто нејзиното присуство на објавата не е задолжително.

Се очекува пресудата да ја чујат само нејзините адвокати.

Related posts

Единаесет печатени медиуми добија поддршка од 42,5 милиони денари

Filip

Не очекував ниту еден од пратениците дека ќе одат спротивно на волјата на граѓаните

24news

Коѕијас: Сега дојде време да се каже големото „да“ или големото „не“

24news