January 16, 2019 01:16
Македонија

Јанкулоска го нападна Груевски на Фејсбук

Јанкулоска го нападна Груевски на Фејсбук

Кога си далеку од проблемите, на 800 км од Македонија лесно е на социјалните мрежи да кажуваш што е лесно, а што не е, при тоа амнестирајќи се од сите проблематични одлуки за кои секогаш одговорен е некој друг и игнорирајќи ја реалноста дека Македонија е таму каде што е денес, меѓу другото и заради бројните испуштени шанси во минатото, напиша поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска на својот Фејсбук профил.

 

Кога си далеку од проблемите, на 800км од Македонија лесно е на социјалните мрежи да кажуваш што е лесно а што не е, при…

Gepostet von Гордана Јанкулоска / Gordana Jankuloska am Donnerstag, 10. Januar 2019

Related posts

Давидовиќ: Ланецот на командување на 27 април од полициски станал партискополициски

24news

СДСМ:Граѓаните не сакаат да разговараат со Мицкоски зошто тој е против нивната иднина

24info

Најмногу снег на Маврово – 66 сантиметри

Filip