June 27, 2022 10:40
Скопје

Јавниот превоз во вторник ќе сообраќа по неделен возен ред, Жичарницата ќе работи вообичаено

Ве информираме дека во вторник (24.05.2022 година), поради државниот празник 24 Мај, јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред, а дежурни ќе бидат три билетарници.

Од 7 до 13.30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар, Зелен пазар и билетарницата во Ѓорче Петров.

Во вторник, Жичарницата ќе работи вообичаено, од 10 до 20 часот, а во понеделник објектот нема да работи.

go88 md5

https://sunwin.gg/