January 18, 2021 08:02
Македонија

Ѓорчев од Битола: Македонија се буди, се ближи крајот на лошите политики на Заев кои и наштетуваат на земјава

Ви благодарам што дојдовте на овој наш денешен протест на ВМРО-ДПМНЕ во Битола.

Повод за овој протест кој што го имаме во Битола денес е општото огромно незадоволство кое што владее во Македонија од политиките, изјавите и постапките на Зоран Заев.

Значи, она што се случува во Македонија е навистина еден изворен и оправдан револт.

Македонија никогаш не била попонижена. Македонија никогаш не била поопљачкана. И затоа Македонија се буди. Ова не е само партиски контекст, ова е општонароден контекст, ова се сите луѓе кои што силно, силно ја сакаат и ја љубат Македонија.

Watch Fairy Tail (Dub) Episode 21 (https://animeheaven.pro/m/AWKr/ep-21) at website https://animeheaven.pro animeheaven black clover

Watch I'm standing on 1,000,000 lives. Episode 7 (https://kissanimeonline.com/m/Jm3A/ep-7) at KissAnime kissanime free