April 21, 2021 01:28
Магазин

Што работи најпроблематичниот лик од хит серијата “Кога лисјата паѓаат“? Огуз не е е веќе актер, сега e камионџија

Тажната турска серија „Кога лисијата паѓаат“ која Македонија пак со големо ужување ја гледа, секој работен ден (попладне), сега на ТВ Алфа (и, покрај остри поплаки поради сихронизацијата) има голем број одлични турски глумци кои одлично ги презентираат ликовите.

Еден од највпечатливите е секако глумецот Толга Карел атрактивен и мошне интересен со самата своја појава. Тој стана многу популарен и кај нас благодарејќи и на улогата на проблематичниот Огуз кој постојано им прави страшни урнебесни проблеми на и онака несреќното семејство на Риза и Хајрија. Во приватниот живот Огуз е сосема поинаков.

Тој денес е фамилијарен, има 42 години, се откажа од актерството и ако од самата серија заработил многу пари. Живее мирно во Америка, ама со втората сопруга со која има и две деца. По професија е камионџија и далеку е од медиумите. Изгледа сосема поинаку, од она каков беше во хит-серијата. Проќелавен е во косата, со бела брада, а своите сегашни слики често ги става на Инстаграм. И вели дека пак би ги задевал ќерките на Риза.

Преземено од Вечер Прес