September 25, 2021 05:34
Македонија

Шилегов, Смилевски и Темелковски се кандидати на СДСМ

Владејачката СДСМ, вечерва на Извршниот одбор одлучи за кандидати за градоначалници на локалните избори, што треба да се одржат во втората половина на октомври, да ги предложи:

За Бутел- Велимир Смилевски, Богданци- Блаже Шапов, Валандово Перо Костадинов, Босилово Зоран Зимбаков, Вевчани Сашо Јанковски, Виница Ивица Димитров, Градско Роберт Пешовски, Делчево Горан Трајковски, Демир Капија Лазар Петров, Дојран Анго Ангов, Зелениково Борче Гијевски, Карбинци Јорадан Нацев, Кисела Вода Филип Темелковски, Конче Благој Илиев, Крушево Томе Христовски, Маврово Ростуше- Медат Куртовски, Лозово- Ацо Велковски, Новаци- Љубе Кузмановски, Охрид- Костантин Георгиевски, Пехчево- Славчо Падуровски, Пробиштип- Драган Анастасов и Ресен- Живко Гошарвски.

GoGoAnime: Bremen 4 anime episode Full online free at https://gogoanime.be weathering with you gogoanime

AniWatch Watch anime online, English anime online HD

Love Hina Christmas Movie (Dub) Episode Full

WCOStream - Watch anime online, English dub anime

Flickr: https://www.flickr.com/people/gogoanimebe/

Forum dzpknews: https://forum.dzpknews.com/space-uid-399305.html