Скопје

Шилегов: Скопје секогаш ќе биде партнер на СКСЗМ во подобрувањето на локалниот економски развој

Денес во просториите на Стопанската Комора на Северо – Западна Македонија се одржа состанок помеѓу претседателот Неби Хоџа и градоначалникот на Скопје Петре Шилегов, а на состанокот присуствуваше и градоналачникот на Бутел, Велимир Смилевски. На средбата се зборуваше за поддршката на локалната самоуправа за бизнис секторот и подобрувањето на локалниот економски развој.

СКСЗМ во Град Скопје како институција секогаш ќе има свој партнер, подготвена да излезе во пресрет на нивните барања, бидејќи само со заедничка соработка и меѓусебна поддршка ќе може полесно да се решат претстојните економски предизвици и да се зајакне целокупната економија и креирање оптимална бизнис клима во Скопје.

Покрај градежна офанзива во инфраструктурата, Град Скопје донесе и неколку мерки за олеснување на последиците од пандемијата за фирмите, со откажувањето од дел од средствата од најголемите свои приходи: комуналиите, комуналните такси и закупот на јавен простор.

https://animefreak1.com/. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

free anime online Redo of Healer

animes online AnimeFreak My Hero Academia Season 4

My Hero Academia Season 2 (Dub) Episode 16

anime websites AnimeFreak My Hero Academia Season 3

anime sites AnimeFreak My Hero Academia Season 3 (Dub)

tải go88