December 6, 2019 20:05
Скопје

Шилегов, остана ли неасфалтирана улица во Скопје? Почна реконструкција на Бул. Крсте Мисирков

Почна реконструкција на Булеварот Крсте Мисирков кај Бит Пазар

Вредноста на овој проект е околу 20 милиони денари, што е значително помала сума од она што во минатото Градот го плаќал за вакви услуги. Кажував во текот на првата година од мојот мандат дека ја спремаме стратегијата на нашиот град и годинава тоа граѓаните може да го видат. Нема да запреме до крајот на мандатот. Ги решаваме вистинските потреби, вистинските приоритети на Скопје и скопјани, а средствата што ги употребуваме се употребуваат за навистина Градот да го направиме едно поубаво и побезбедно, односно европско место за живеење.

Нови вести

ООУ „Невена Георгиева – Дуња“ од Кисела Вода прослави 55 години постоење

Filip

Oтворена новата библиотека во ОУ „Киро Глигоров“ во Центар

Igor

Дечињата од „Мајски цвет“ ќе престојуваат во енергетско-ефикасен објект

Igor