March 2, 2021 18:56
Македонија Скопје

Шилегов: Не спиеме, ,,Автобуското метро” годинава станува реалност

Не спиеме, Скопје дефинитивно ќе има БРТ – Бас Рапид Транзит .
Популарното наречено #АвтобускоMетро годинава почнува да станува реалност. Екипи на Град Скопје деноноќно работат на овој долгогодишен скопски сон !!!
Со Бас Рапид Транзит ќе овозможиме траса која ќе биде физички издвоена од останатиот сообраќај.
Ова е проект на Град Скопје, коj е финансиран од Владата, кој обезбедува многу побрз и побезбеден транспорт, и со тоа и намалување на загадувањето во воздухот
Скопје метропола !!!
Скопје една поинаква приказна …

https://www.facebook.com/photo?fbid=3494569934100913&set=pcb.3494571360767437

Watch Interspecies Reviewers Episode 2 at Funimation food wars funimation

Attack on Titan: Since That Day Episode Full at ANIMEFLIX hunter x hunter animeflix