December 10, 2019 14:46
Скопје

Шилегов: Нека започне новогодишната еуфорија !!!

Шилегов: Нека започне новогодишната еуфорија !!!

Дел од новогодишното украсување на градот.

1-ви декември.

Нека започне новогодишната еуфорија !!!

Фејсбук статус на Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов

 

Дел од новогодишното украсување на градот.1-ви декември. Нека започне новогодишната еуфорија !!!#Скопје#ЧекорПоЧекор

Posted by Петре Шилегов on Недела, 01 декември 2019

Нови вести

Преку заеднички часови до подобра меѓуетничка интеграција на младите во Скопје

Igor

„Етичност, вредности и хуманост“ во ООУ „Круме Кепески“

Igor

ПОЦ: За седум дена санкционирани 274 непрописно паркирани возила во Центар

Valentina