January 18, 2020 07:07
Скопје

Шилегов: Брза интервенција на градските служби по невремето

Брза интервенција на градските служби по интензивниот ветер по силниот и интензивен ветер. Молиме, сите евентуални паднати дрва или било какви други штети настанати од невремето, да ги пријавите на бројот 195.

Брза интервенција на градските служби по интензивниот ветер по силниот и интензивен ветер. Молиме, сите евентуални паднати дрва или било какви други штети настанати од невремето, да ги пријавите на бројот 195.

Posted by Петре Шилегов on Среда, 14 август 2019

 

Posted by Петре Шилегов on Среда, 14 август 2019

Нови вести

Богата зимска спортска  и рекреативна понуда во СЦ „Борис Трајковски“

Igor

Уништен видиковец на Водно

Igor

Неделен извештај за измерени вредности на емисии од Цементарница УСЈЕ

Igor