October 14, 2019 01:48
Балкан

Шатори за граѓаните кои по серијата земјотреси не се чувстуваат безбеди во домовите

За сите жители кои не остануваат во нивните домови поради страв од нови земјотреси во Албанија, по наредба на министерството за одбрана, Армијата утрово постави шатори во близина на стадионот во Драч.

Во поставените шатори може да престојуваат граѓаните кои не се чувствуваат безбедни во нивните домови.

Нови вести

Орбан ги загуби изборите во Будимпешта

Igor

Алергиски реакции кај службениците кои броеле гласови во Косово

Filip

Рама за „Ајриш Тајмс”: Не сум оптимист за почеток на преговорите

Filip