January 24, 2022 17:13
Спорт

„Шарли Ебдо“ го испрати Ѓоковиќ на гробишта: „Тука ќе ја најдеш својата среќа“

Францускиот сатиричен весник „Шарли Ебдо“ направи брутални карикатури на Новак Ѓоковиќ, кој по големата сага очигледно ќе биде депортиран од Австралија.

Тие Објавија неколку карикатури со наслов „Новак Ѓоковиќ го заслужува најдоброто“, а како и секогаш цртежите се брутални.

„Ѓоковиќ по исклучок“ е цртеж на кој Новак е прободен со вакцина во рекетот, а потоа на друг цртеж се прикажани Новак и собирач на топки на апарат за дишење.

„Да му го дадеме собирачот на топки што го заслужува“, пишува тој над цртежот на Новак, а над колекционерот се зборовите: „Требаше да се вакцинирам.“

 

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

AnimeDao Bleach (Dub) Episode 366

AnimeDao Naruto

Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone Episode 8

Naruto

Tokyo Revengers Episode 23