November 27, 2021 03:33
Скопје

Чаир и Елбасан ќе работат на заеднички проекти

Градоначалникот на Општина Чаир, Висар Ганиу денеска беше домаќин на градоначалникот на Елбасан, Гледијан Латја. За време на оваа средба Латја и Ганиу разговарале за многу важни прашања за двете институции што ги водат, Општина Чаир и Општина Елбасан и се договорија за понатамошно продлабочување на соработката.

“Исто така, се обврзавме дека ќе бидеме посветени на имплементација на заеднички проекти во многу области, што несомнено ќе биде исклучително важно за благосостојбата на граѓаните на двете земји”, рече градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу.

На денешната средба беа присутни и потпретседателот на Елбасан, Ади Ќосе и професорот Дритон Кучи.

Watch Precure All Stars New Stage Future Friends (Dub) Episode Full - Fandub

Watch anime online for free at AnimeFLV anime

AnimeKisa: Sailor Moon S anime episode 38 online free at https://animekisa.in watch anime free

ANIMEFLIX: Wake Up, Girls! New Chapter anime episode 13 online free at https://animeflix.nl my hero academia heroes rising animeflix

Sitelike: https://www.sitelike.org/similar/animefreak.ws/

Getpocket: https://getpocket.com/@gogoanimebe