August 21, 2019 13:36
Скопје

Целосно реконструирана улица „4“ во Долно Лисиче

Деновиве заврши реконструкцијата на улица „4“ во Долно Лисиче, која опфати рехабилитација на оштетениот асфалт и поставување нов тампон и нов слој асфалт.

Улицата е во должина од 270 метри и површина од 820 квадратни метри.

Општина Аеродром со забрзана динамика ја уредува патната инфраструктура и го олеснува секојдневното функционирање на жителите.

Нови вести

Објавен јавен повик за учество на 15-та „Бела ноќ”

Daniela

Без струја делови на Карпош, Кисела Вода и Центар

Daniela

Богдановиќ: Во соработка со Град Скопје и ЈП „Улици и Патишта“, од денеска, го реконструираме паркингот кај „Трготекстил“

Filip