April 21, 2021 01:19
Магазин

(Фото) Ќерката на Траволта тргна по неговите стапки и израсна во вистинска убавица

Наследничката на американскиот актер отсекогаш знаела дека ќе се занимава со актерство.

Убавата Ела Траволта веќе станала препознатливо лице и име во Холивуд.

20-годишната Ела Траволта, ќерката на Џон Траволта и Кели Престон, веќе тргнала по стапките на своите родители.

Таа веќе снимила неколку филмови, но неодамна и со својот славен татко снимила реклама за „Супер Боул“.

Инаку, Ела наголемо снима филмови и плата заработува во Хoливуд, за што е заслужно нејзиното прекрасно лице на кое што многумина не можат да му одолеат, но исто така таа ги има препознатливите црти на својот татко, но и талентот…

 

Преземено од Точка