November 24, 2020 19:26
Магазин

(Фото) Финската премиерка позира без градник, нацијата поделена

Сана Марин, 34-годишната премиерка на Финска, се фотографира и ја подели финската јавност веднаш по објавувањето.

Убавата премиерка позирала за списание во елегантен блејзер и го покажува длабокото деколте, а очигледно е дека не носи ништо под него.

Сликата собра повеќе од 20 000 лајкови на Инстаграм, но беше проследено со жестоки реакции од конзервативците кои сметаат дека премиер на една земја не треба да позира во вакви изданија…

https://www.instagram.com/p/CGE6V28jJjM/

Преземено од Канал5