January 21, 2020 14:42
Магазин

(Фото) Улица „проголта“ автомобил во Загреб

Жител на Загреб е тешко повреден, откако автомобилот во кој се возел пропаднал воо дупка, која наеднаш се отворил во една од населбите во глвниот град на Хрватска. За среќа, возилото не пропаднало целосно во дупката, а возачот, сепак, завршил во болница.

Инцидентот се случил околи 17 часот на улицата Чучерска, а дупката е со длабочина од околу 180 сантиметри и ширина од  250 х 350 сантиметри.

Засега не е позната причината за уривање на улицата.

Нови вести

Твитерџика со наизглед добра Фотошоп-идеја за заработка

Valentina

Хокејаш ги собирал забите на мразот, ударот со пак за малку ќе му ја скршел вилицата

Valentina

Кој тоа таму управува?! – ИДСЦС со одговори на најгорливите прашања

Valentina