Сека Алексиќ станува ТВ водителка?! Пејачката работи напорно на своето телевизиско шоу, кое ќе се занимава со кулинарство, односно готвење. Како што се дознава, емисијата ќе се вика „Мајка и снашка“. Сека е целосно посветена на новиот проект.

„Ден и ноќ  работи на сценариото со свите соработници, дури и  ја дизајнира и сценографијата. Во шоуто, жените ќе се натпреваруваат со мајките на нивните сопрузи во подготвувањето храна. Сека Алексиќ ќе го води ова шоу рамо до рамо со познатиот готвач Радомир Раша Влачиќ“ – ја започнува приказната извор близок до пејачката… 

Преземено од Вистина.мк