December 8, 2022 23:46
Хроника

(Фото) Полициско „јети“ во сообраќајка во Кисела Вода

Полициско „јети“ учествуваше во сообраќајна незгода денеска во Кисела Вода.

Како што забележа екипата на 24 Инфо, сообраќајката се случи на Јужен Булевар, но за среќа без поголеми последици.