December 7, 2021 03:59
Скопје

(Фото) Падна дрво и искрши два автомобили во Кисела вода

Два автомобили се оштетени откако рано изутрина голем багрем паднал врз нив. Како што пренесува Прес24, двата автомобили имаат поголеми штети, а искршени се ветробранските стакла.