Македонија

(Фото) Мицкоски во Охрид ја исправи кичмата со блиски контакти, лекарите нека паѓаат во бесознание од работа!?

Христијан Мицкоски и ВМРО ДПМНЕ го одржаа традиционално својот прв предизборен митинг од Охрид.Митингот се одржа според препораките на министерството за здравство ,како и според сите протоколи за држење задолжително на социјална дистанца од минимум 2 метра!?, пишува “Охридскај“.

Во право сосема беше Др Жарко Караџовски ,дека на некој луѓе ниту господ не може да им помогне!

Во време на Пандемија со Ковид 19 , во време кога Охрид буквално гори од инфицирани лица од Ковид19, во време кога лекарската фела буквално паѓа од замор, некој си игра со јавното здравје?!