August 12, 2020 22:18
Македонија

(Фото) Летување на свеќи: Љубаништа седум часа без струја и вода

Жителите на Љубаништа, Трпејца и Лагадин седум часа се без струја и вода, се жалат мештаните, како и бројните туристи.